Een geschiedenis van het Belgisch kommunisme, 1921-1945 - Liebman, Marcel; Van Doorslaer, Rudi; Gotovitch, José; Turf, Jef; Dandois, Bernard (Gent : Masereelfonds, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Verslag van een studiedag aan de ULB op 28 april 1979
Nederlands
Monografie
Keywords: communisme; België