Qu'est-ce que la morale marxiste? - Garaudy, Roger (Paris : Editions Sociales, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
S/90/071
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; marxisme