De sociale strijd en het ontstaan van de vakbondseenheid in Italië. - Albers, Detlev (Nijmegen : Socialistiese Uitgeverij, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Met een bijdrage van Enrico Berlinguer over het histories kompromis
Nederlands
Monografie
Keywords: vakbonden; Italië