Idee en beweging : bibliografische aanwijzingen bij de studie en het onderzoek van de geschiedenis van socialisme en arbeidersbeweging in Nederland - Harmsen, Ger (Nijmegen : SUN, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie