Lenin : een stap voorwaarts twee stappen terug ; Rosa Luxemburg : organisatievraagstukken van de russiese sociaaldemokratie ; Lenin : een antwoord van N. Lenin aan Rosa Luxemburg - Lenin, Vladimir Iljitsj; Luxemburg, Rosa (Nijmegen : SUN, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Luxemburg, Rosa; socialistische arbeidersbeweging; Rusland