De nieuwe Franse Revolutie : documentaire over de gebeurtenissen in en om Parijs in de maanden mei en juni 1968 - Seale, Patrick; McConville, Maureen (Leiden : Sijthoff, 1968)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: studentenbeweging; Mei 68; Frankrijk