Histoires des doctrines sociales, du POB et du PSB. - Cools, André; Lebrun, Gilbert (Bruxelles : PAC Rose au poing, 1974)
Bibliotheek François Vercammen
Met een uitgebreid biografisch repertorium en lexicon. ; Bibliotheek Roland Moreels
Frans
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; België