De sociale strijd in Italië 1968-1973 : teksten uit Il Manifesto en Lotta Continua - Scholten, Yvonne (Amsterdam : Van Gennep, 1975)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Italië