De permanente of de verraden revolutie : een keuze uit het werk van Leo Trotzki - Trotski, Leon; Mandel, Ernest (Amsterdam : Van Gennep, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Marc RummensBibliotheek Jean De Roose
Nederlands
Monografie