35 zangen voor het volk [Bladmuziek] : tweede bundel. (Gent : Gentsche Soc. Werkersvereenigingen, 1909)
Deze bundel bevat volgende liederen
Verdeelers!
De Wapens neer!
Lied van Emiel Moyson
De Hulpkreet
Wat de vrijzinnige werkman vraagt
Aan de vrijheid
De Roode Vaan
De zieke Lize
Hulde aan den Arbeid
Klaas-avond
Lieve Mei
Eén Man en ééne Stem
Het lied van Marianne
Het Fabrieksmeisje
Achturen-Marsch
De oproerige Soldaat
Het Vrij Gedacht
Waarom ik ben een roode Socialist
De Martelaressen der Continues
Algemeen Stemrecht of Algemeen Werkstaking
'k Ben t' Oud
Aan de Strijders
Ha! dat ik minister was
Gerechtigheid
Mijnwerkerslied
Het Lied van den Werkman
Moed, o Volk!
De Roode Vlag
Stemt voor de Socialisten!
De Loting
Aan den Volksvriend Ed. Anseele
De Bloemenverkoopster
De kinderen der Fabriek
Vergeet hen niet
L'Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: arbeidersbeweging; liederen