"So LIED air" : programma 1 Mei-Feest 1981 : 100 jaar coöperatieve Vooruit, 30 april 1981, Gents Sportpaleis [Bladmuziek]. (Brussel : BRT, 1981)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Eenheidfrontlied
't Zen mensen
Werkmanskind
Brood
Miljoenen kinderen
Lied van de macht van het volk
En wat kreeg de vrouw van haar soldaat?
De heimelijke opmars
Campesino apprendre a leer
De kleine man
Binnenkort
Hij was de trots van het ochtendgloren
Soturis Petroulas
Dood van Antonito El Camborto
De trein vertrekt om acht uur
Solidariteitslied
De internationale
Bij elk lied wordt een korte uitleg gegeven
Beknopte biografische gegevens over enkele auteurs
Informatie over gasten en groepen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: SM Vooruit; 1981.; liederen; 1 mei; Gent