Vier Pinksterfeestliederen [Bladmuziek]. - Tiggers, Piet (Amsterdam : AJC, 1932)
Deze brochure bevat volgende liederen
Bij dage, bij nachten
Velen zijn sterk!
Zingend trekken wij voort
De mooie lentetijd
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren