Leuvensche liederavonden [Bladmuziek]. - Vansteenbeeck, Rik (Leuven : [Vanbiesem], 1913)
Dit boekje bevat volgende liederen
Het lied van den smid
Hij die geen liedje zingen kan
Strijdkreet
Het Deurken
Ons Vaderland
Als 't Zondag is!
Het lied van Falderidijn
Het klooster van Sint-Arjaan
Hei, 't was in de Mei!
Dansen hopsasa!
Al boven door het vensterken
Wiegeliedje
De koekoek
Beiaardlied
't Nestje
Liedje van de kwezel
De Schelde
Het lied der Vlamingen
Dat kan liefde doen
Ach Madeleen
Mijn Vlaandren heb ik hartlijk lief
Ik ken een lied
Vivat ons Piottekens!!
De Vlaamsche Leeuw
't Liedeken van den Schilder
Schoentje lap!
Kerlingaland
Zeg, Kwezelken wilde gij dansen!
Mijn vrijer is een kerelken
Des winters als het regent
Arteveldelied
Reuzenlied
Mijn Moederspraak
Van 't Kosterken
Moeder
Wij reizen om te leeren
In den Kriekentijd
Een Kusje
Het groetend Kindje
Groeninge!
Wiegeliedje
Het lied
Wanneer we zullen beminnen
Van waar komt gij gedreven
Toen het Roodborstje trouwde
De koekoek
Mijne Moedertaal
Tinneke van Heule
Speldenwerksterslied
De Arbeid
't Vertelselken
Daar reed eenboer naar Leuven
Prins Karnaval
Het lied van den Landman
Bij Moeders feestdag
Een modemaaksterke zingt
De twee Koningskinderen
Lientje en Mientje
Belotteken
Dat de zon in't water schijnt
Mijn Trien
Werken
De mulder
Vlaanderen
De Vink
Roosjen uit de dalen
Fiere Maai
Het liedeken van de Min
De kleine Rosa
Ei, ware ik!
Eene Voorlezing
Sluimerliedeke
Aan u alleen
Kuipersliedje
Vlaandren, dierbaar land
Kermislied
Marieken en Jan
Lentelied
Het Vlaamsche Lied
De blinde knaap
De jongens zeggen 't aan de meisjes
Conscience, wees gegroet!
De liefde op het ijs
Lentelied
Ik zag Cecilia komen
Mijn hart is vol verlangen
Rooken
Omdat ik Vlaming ben
Lied van den Boer
Kom, Jan
Een bruidje van den Mei
Truiken over 't deurken
Het vertrek van den Visscher
Wie kan U ooit vergeten?
Haar Broer
Klein, klein kleuterken
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen