La révolution [Bladmuziek] : chants des socialistes belges. - Moreau, J. (Bruxelles : [s.n.], 1886)
Deze brochure bevat volgende liederen
La république belge!
Belge! Pourqoui te plains-tu?
La bataille!
En grève!
Frans
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen