Liedjesteksten de Klaproosjes [Bladmuziek]. ([Brugge] : Kultuuropbouw West-Vlaanderen, 1978)
Deze brochure bevat volgende liederen
You are my sunshine
He got the whole world
Wij zijn de Moorsoldaten
Lied der bannelingen
Wij zijn al bijeen
The drunken sailor
Zeven dagen lang
Ring, ring, I've got to sing
Tom Doodley
Molly Malone
Down by the riverside
Op de Vismarkt
Me moeder kocht en hoarienk
Nederlands
Engels
Bladmuziek
Keywords: liederen