Goethe's Faust - Doms, Julien (Brussel : De Wilde Roos, 1932)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Deze brochure bevat volgende gedichten en liederen
Nu heb ik dan philosophie...
Heidenröslein
Mignon
Greetje
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; poëzie