Het laboratorium van de crisis : debat over een nieuwe maatschappelijke ordening. - Werkgroep Politieke Economie en Arbeid (Polekar) (Leuven : Kritak, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie