Le Marxisme de notre temps ou les contradictions du socialisme. - Martinet, Gilles (Paris : Julliard, 1962)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Parti Socialiste (SFIO).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische ideologie; derde industriële revolutie; Frankrijk; derde wereld