Twistgesprekken over kapitalisme, hervorming en anarchisme. - Malatesta, Enrico (Amsterdam : De Boer, 1903)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; kapitalisme; anarchisme