Un tribun : Célestin Demblon. - Kunel, Maurice (Bruxelles : Fonds Joseph Jacquemotte, 1964)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; Demblon, Célestin; 19e eeuw; socialistische arbeidersbeweging; utopisme