De Dageraad : geschiedenis, herinneringen en beschouwingen 1856-1906. (Amsterdam : De Dageraad, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek