Les sociétés coopératives anglaises. - Cernesson, Joseph (Paris : Rousseau, 1905)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; coöperatieve beweging; Groot-Brittannië.