Belgische Socialistische Partij : Congres van 7 en 8 november 1953 : verslag over de internationale politiek. - Larock, Victor; Belgische Socialistische Partij (BSP) ([S.l.] : BSP, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: BSP-congressen.; Koude Oorlog