Eenige bladzijden uit de geschiedenis van de banken van leening vooral met het oog op den berg van barmhartigheid te Gent. - Scheire, Aug. (Gent : Vuylsteke, 1896)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: banken; geldwezen; financieringswezen