Vers la régie directe - Tanger, Albert (Paris : La Libr. du PS, 1909)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; kapitalisme; marxisme; vakbondsstrategieën; kritische opstellen; Frankrijk