Naar aanleiding van 't gezinsloon. - Engels, Frans (Antwerpen : ACBA & GV, 1922)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
ACBA & GV staat voor Algemene Centrale van Bouw; Ameublement en Gemengde Vakken
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale wetgeving; inkomen; kinderbijslag; sociale politiek