Etudes de morale sociale : lectures et conférences. - Lavollée, René (Paris : Guillaumin, 1897)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische arbeidersbeweging; inkomen; arbeidsduur; Groot-Brittannië.; Frankrijk