Précis de la sécurité sociale des ouvriers, employés, mineurs, marins. - Leburton, Edmond (Bruxelles : Institut Emile Vandervelde, 1948)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale wetgeving; sociale zekerheid; volksgezondheid