Les routes du suffrage censitaire. - Defuisseaux, Léon (Bruxelles : Séverin Plapied, 1887)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Parlement; Parlement, België; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; geschiedenis; kiesrecht