Het klerikaal regiem in België : organisatie van de katholieke partij; sociale wetgeving en inrichtingen. - Barnich, Georges; Janson, Paul; Bogaerts, Aimé; Hymans, Paul (Gent : Volksdrukkerij, 1912)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Katholieke Partij; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; christendemocratie; mutualiteiten