Le régime clérical en Belgique : l'organisation du parti catholique : la législation sociale et les oeuvres. - Barnich, Georges; Janson, Paul; Hymans, Paul (Bruxelles : Rossel, 1911)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Katholieke Kerk; Katholieke Partij; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; politieke organisatie