Uit der dagen grauwe zorgen : ontstaan en evolutie van de socialistische beweging. - Archief en Museum van de Socialistische Arbeidersbeweging (AMSAB) (Gent : Amsab, 1982)
Deze brochure bevat volgend lied
Uit der dagen grauwe zorgen
Catalogus van de tentoonstelling gehouden te Gent in 1982
AMSAB-publicatie
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; tentoonstellingscatalogi; liederen; België