Socialistische liederenbundel [Bladmuziek]. - Bond van Arbeiderszangverenigingen in Nederland (Amsterdam : Arbeiderspers, 1947)
Deze brochure bevat volgende liederen
Strijdlied van de Partij van de Arbeid
Internationale
Socialistenmarsch
Morgenrood
Eens
Aan de strijders
Strijdmarsch der arbeiders
De Rooden roepen
Broeders verheft U ter vrijheid
Op naar het licht
Voor het socialisme
Lied van de vlag
De eerste Mei
Strijdlied
De werkers der wereld
Onsterfelijke offers
Wij stemmen rood
Vaandellied
Vrijheidsmei
De boodschap op de heide
De strijders
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; socialisme