Syndicats ouvriers belges. - Dechesne, Laurent (Paris : Librairie de la Société du Receuil Général des lois et des arrêts, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; vakbondsgeschiedenis