De KPB en het Sovjet-Duits niet-aanvalspakt : de Kommunistische Partij van België en het Sovjet-Duits niet-aanvalspakt tussen augustus 1939 en juli 1941 - Van Doorslaer, Rudi; Turf, Jef (Brussel : Masereelfonds, 1975)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van België (KPB).; Wereldoorlog 2; communisme; Sovjet-Unie.; België