Sociale geschiedenis van de Europese arbeidersbeweging : wat betreft de Nederlandse arbeidersbeweging herzien en uitgebreid - Abendroth, Wolfgang; Bimmel, Peter (Nijmegen : SUN, 1979)
Bibliotheek François Vercammen
Oorspronkelijke titel: Sozialgeschichte der europaïschen Arbeiterbewegung
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Europa