Strijdliederen [Bladmuziek]. - Syndikale Jeugd ABVV ([S.l.] : Syndikale Jeugd ABVV)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De Internationale
ABVV-mars
De jonge garde
De jonge metaalbewerkers
De grote dag
Socialistenmars
Het lied der vrijheidsscharen
Oproep
Mariannelied
Broeders, verheft U ter vrijheid
Solidariteitslied
Kameraadschapslied
Beurt onze vlaggen
Saam zijn wij sterk
Broeders, laat ons
De Rode Smeden
Arbeiders, Boeren
Het lied der Veensoldaten
Uit der dagen
De Vlaamsche Leeuw
Warschawjanka
Lied der wereldfederatie der Demokratische Jeugd
Strijdlied der Weense Arbeiders
Ballade der elfde brigade
Le déserteur
Le chant des partisans
Si tous les gars du monde
The rebel girl
There is power in a union
Inno dei lavoratori
Die Thälmann-Kolonne
S/95/518
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen; bladmuziek