De jonge zanger [Bladmuziek] : 8 socialistische en 7 jeugdliederen door den socialistische Werkersbond van Antwerpen aan de Volkskinderengroepen geschonken. - Socialistische Werkersbond van Antwerpen (Antwerpen : Antwerpsche Volkskinderengroepen, 1927)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmarsch
De Wapens Neêr!
Strijdlied
Morgenrood
De Rooden roepen
Aan de Strijders
Hoog de Roode Vlag
De Jonge Garde
Jeugd-Marsch
Uit der Dagen grauwe Zorgen
Als wij schrijden
Wij zijn jong
Beurt onze Vlaggen!
Als de Zondag is verschenen
S/95/518Archief Frans Roggen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Socialistische Jeugd; liederen