German industry on the warpath : 1860-1939 - Menne, Bernhard (London New York Melbourne : Hutchinson & Co., 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Menne, Bernhard, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: oorlogsindustrie; Wereldoorlog 1; Wereldoorlog 2; Duitsland