Het Brusselse vraagstuk : rede uitgesproken voor de Algemene Vergadering van het Willemsfonds op zondag 17 april 1966 in de Akademieraadzaal van de Rijkuniversiteit te Gent. - Fayat, Henri (Gent : Julius Vuylsteke-Fonds, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: taalkwestie; Brussel