Het socialistisch liederenboekje [Bladmuziek]. - Polak, Henri; Polak, Stella (Amsterdam : A.B. Soep, 1903)
Dit boekje bevat volgende liederen
De internationale
Aan de strijders
De arbeid
Acht-uren-marsch
Op, proletaren!
Propagandaliedje
Arbeiderslied
Voorwaarts
Volkren, ontwaakt
Vrijheidslied
De wapens neer
Mariannelied
Socialistenmarsch
Stemrechtlied
Soldatenlied
Proletariêrsliedje
De komende tijden
Krijgslied
Nederlands
Partituur
Meerdelige publicatie
Keywords: liederen; partituren; socialisme