Socialistische liederenbundel nr. 2 [Bladmuziek]. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1922)
Deze bundel bevat volgende liederen
Vrijheidslied
Mariannelied
Op, Proletaren!
Propagandaliedje
Achturenmarsch
Vlaamsche Marsch
Vrouwenkiesrechtmarsch
Eens
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren