De algemene en volledige ontwapening is de garantie voor de vrede en de veiligheid der volkeren : rede van N.S. Chroestsjow op het Wereldcongres voor algemene ontwapening en vrede - Chroesjtsjov, Nikita ([S.l.] : Persafdeling van de Ambassade der US, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure