Rond een portret bij het honderdste geboortejaar van Camille Huysmans - Van De Casteele, E. ([S.l.] : [s.n.], 1971)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uittreksel uit : Socialistische standpunten, 1971 ; 2
Nederlands
Monografie