Moscou, Accra et le Congo - Mendiaux, Edouard (Bruxelles : Charles Dessart, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Mendiaux, Edouard, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: kolonialisme; bevrijdingsstrijd; internationale politiek; Belgisch Congo; Afrika; Sovjet-Unie.