Statuut van de Antwerpse arrondissementsfederatie van de Belgische Socialistische Partij en reglement van de partijafdelingen. - BSP-federatie Antwerpen (Antwerpen : BSP, 1954)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie