Liederavonden voor het Volk [Bladmuziek] : eerste reeks : Vlaamsche volksliederen. - Vlaamsch Aktivistisch Propaganda Komiteit (Lier : Van Peborgh, 1917)
Deze brochure bevat volgende liederen
Beiaardlied
Mijn Vrijer is een Kerelken
Schoentje Lap!
En die ons Leentje kussen mag!
Blijlied
Het Lied van den Smid
Het Lied
Lente!
Het Looze Visschertje
Ons Vaderland
Roosjen uit de dalen
Het Lied der Vlamingen
Marleentje
Arteveldelied
Heeft Roosje milde geuren
Mijn Vlaandren heb ik hartelijk lief
't Is lang vervlogen...
Groeninge!
Aan u alleen
Van 't Maagdeken
Ik ken een lied
Vlaanderen!
Moederken alleen
Te Kieldrecht
Klein Moederke
Mijn Moederspraak
Ik zag Cecilia komen
De Vlaamsche Leeuw
Hij die geen liedje zingen kan!
Wiegeliedje
Kerlingaland
Ring-King
Vlaanderland
Zeg, Kwezelken wilde gij dansen?
Minnevaren
Wie kan u ooit vergeten?
Het Groetend Kindje
Tineken van Heule
Het Kerelslied
Vlaandren, dierbaar land!
Jan Frans Willemslied
Omdat ik Vlaming ben!
Lentelied
Houdt u Fier
Drinklied
Kermislied
En minnen is zoo zoet
Kindeken, slaap
Avondgroet
Mijn hart is vol verlangen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; activisme