Pol de Mont over het Vlaamsche lied [Bladmuziek] : zaterdag 14 januari 1928 te 8 uur 's avonds in de gehoorzaal van het Koloniaal Instituut : programma. (Amsterdam : Vlaamsch-Hollandsche Vereeniging "Guido Gezelle", 1928)
Deze brochure bevat volgende liederen
Tjanne
Een trommelaar met rooden mond
Roosjen uit de dalen
Heeft het Roosje milde geuren...
Mijn hart is vol verlangen
Jeugd en Liefde
In de Duinen
Wanneer de winter comt int lant...
Het Kaerelslied
Die tortelduve horic claghen
Als alle de loverkens risen
Stil ende vredsaem ist ghehucht
O Kom met mij in de nLentenacht
Liedeken van Claribella
't Pardoent
Mystieke Dans
Slaaplied
Lentestemming
O Lied
Meidans
Programma met de teksten van 21 vlaamse liederen ; S/91/101
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; Vlaanderen