Quatre types : le Renard et Ulenspiegel, le démon et le diable. - Huysmans, Camille ([Antwerpen] : Scriptoria, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Reinaert de vos; Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore; demonologie