Noodweer [Bladmuziek] : koncert uit wettige zelfverdediging. - Brecht, Bertolt (Brussel : Brecht Eisler Koor, 1982)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Laat toch vrij die straat
Dat gebeurt in Vietnam
Aanslag
Als de bijl valt
Realpolitik
Kommunisme mag
Kommunisme mag niet
Profaan gebed
Ragtime
De achtste olifant
Spanje 1936
Grafrede
Dwaze moeders
Vrouwenblues
Vader Abraham
De kolonels
Drie koren uit de maatregel
Het lied van de grote verandering
S/89/027S/91/205
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: arbeiderskoren; zang; liederen